Lid worden

Waarom lid worden?

Bewegen is belangrijk voor mensen met Astma of COPD. Door te bewegen verbetert u uw gezondheid, wetenschappelijk onderzoek heeft bewezen dat regelmatig bewegen een gunstig effect heeft op uw luchtwegaandoening. Door te bewegen kunt u de kwaliteit van leven verbeteren, doordat u uithoudingsvermogen toeneemt. Bij ACBWB beweegt u altijd onder begeleiding van een ervaren fysiotherapeut. Op deze manier leert u verantwoord bewegen, zodat u ook thuis zelfstandig uw conditie op peil kunt houden.

Voordelen lidmaatschap:

  • Deelname aan een beweegroep
  • Professionele begeleiding fysiotherapeut
  • Lotgenotencontact (ervaringen en tips uitwisselen)
  • Stemrecht in de Algemene Ledenvergadering

De contributie van de ACBWB is afhankelijk van de beweeggroep(en) waaraan u deelneemt, klik hier voor een overzicht. Sommige verzekeringsmaatschappijen vergoeden het lidmaatschap van een patiëntenvereniging. Neemt u hiervoor contact op met uw verzekeraar.

Wilt u geen lid worden van de ACBWB maar draagt u de vereniging wel een warm hart toe, dan kunt u sympathisant worden. Sympathisanten kunnen niet deelnemen aan de beweegroepen en hebben geen stemrecht in de Algemene Ledenvergadering. Als sympathisant kunt u vanaf €15,- per jaar doneren. 

Hebt u interesse dan kunt u geheel vrijblijvend bij de groep van uw voorkeur langskomen voor twee gratis proeflessen. Op deze manier kunt u kennismaken met de groep en kijken of het u bevalt. Na de twee proeflessen kunt u zich vervolgens bij de fysiotherapeut of sportbegeleider van de groep aanmelden. Wilt u eerst een informatiefolder aanvragen, dan kan dat Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor meer informatie kunt u ook een brief(kaart) sturen naar:
ACBWB
Brouwerijstraat 1/H
4845 CL Wagenberg

Telefonisch kan ook, op telefoonnummer 076 - 593 34 82, of per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..